meeuw

Even voorstellen

Mijn naam is Rosa Kiekebosch-Wigink (1965).

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig Coach voor ondernemers en professionals & Rouwbegeleider. Daarvoor werkte ik 20 jaar in het bedrijfsleven bij o.a. Twijnstra Gudde organisatie advies en uitgeverij Wolters Kluwer.

In 2013 werd ik verkozen tot de op één na beste counsellor van Nederland en België. Ik ben heel blij met deze waardering voor mijn werk. Uit de vele gemotiveerde reacties bleek o.a. dat men mij ervaart als toegankelijk, betrokken, ervaren én betrouwbaar. Andere kwaliteiten die werden genoemd: een aandachtige luisteraar, empathisch, intuïtief en verhelderend.

Wanneer mensen (mentaal) vitaler worden en zich positief ontwikkelen dan doet me dat goed.

De overstap naar een leven als zelfstandige maakte ik nadat ik de opleiding tot Coach & Counsellor volgde bij de Academie voor Coaching & Counselling. Deze opleiding volgde ik omdat ik de kwaliteiten die ik bezit, om andere mensen te helpen, verder wilde ontplooien. Naast bovenstaande opleiding en uiteenlopende trainingen op het gebied van zelfontwikkeling, vormt vooral mijn levenservaring de basis voor mijn werk.

Vanuit het bedrijfsleven en het zelfstandige zijn neem ik het volgende mee in mijn begeleiding: het aanbrengen van structuur, houden van een goede focus, helder communiceren, doelen stellen, doorzetten, plannen en het adequaat oppakken van zaken. Indertijd werd ik in het bedrijfsleven ‘geprezen’ om mijn gezond boerenverstand.

Mijn visie: De toekomst hangt van een hoop dingen af maar vooral van jou!

In mijn stijl van werken streef ik naar:

  • Medemenselijkheid in het contact.
  • Creativiteit / inventiviteit in denken en opdrachten.
  • Lichtheid en humor naast diepgang en intensiteit.
  • Confrontatie vanuit respect.