meeuwGesprek op afstand

De wereld wordt steeds kleiner en tegelijkertijd worden onze levens drukker. Wanneer het i.v.m. omstandigheden moeilijk voor je is om mijn praktijk te bezoeken en/of de afstand een belemmerende factor is dan ben ik ook beschikbaar via Skype of Facetime.

Vanachter de computer/tablet/mobiel kunnen we één-op-één met elkaar spreken, met gebruikmaking van beeld en geluid. Je kunt hiervoor Skype via www.skype.nl op je computer installeren. Als je daarnaast in het bezit bent van een webcam ben je er klaar voor.

Je kunt je hiervoor telefonisch of per mail opgeven. Vermeld naast je adres/mailgegevens en geboortedatum dat je graag via Skype/FaceTime de gesprekken voert. Geef je gebruikersnaam door en eventuele voorkeursdata en tijdstippen. Vervolgens zal er samen met je een definitieve datum en tijdstip worden afgesproken. Wanneer je het afgesproken bedrag vooraf hebt overgemaakt kan het gesprek beginnen. Je logt in op Skype of FaceTime op het afgesproken tijdstip en krijgt dan contact met mij.

Het is wenselijk dat je alleen in de kamer of ruimte aanwezig bent, dit in verband met de privacy. De ethische uitgangspunten, normen en waarden die in de praktijk gehanteerd worden, gelden ook voor deze manier van gespreksvoering.

Het kennismakingsgesprek van 20 minuten is gratis, je kunt mij toevoegen op Skype met mijn gebruikersnaam: rosa.kiekebosch