Nieuwsbrief 24

PDF

Beste lezer,

Sinds 2006 help ik, Rosa Kiekebosch-Wigink als Coach voor ondernemers en professionals & Rouwbegeleider, mensen zichzelf te ontwikkelen in diverse processen van welzijn en werk. Mensen ervaren mij als betrokken, ervaren én betrouwbaar.

Door stil te staan bij hoe het was en hoe het nu is help ik je een nieuw evenwicht te vinden. Hierdoor vind je kracht om verder te gaan zodat je uiteindelijk weer naar de toekomst kunt kijken. Na mijn begeleiding voelen mensen zich gelukkiger en evenwichtiger, hebben meer zelfvertrouwen en weten weer richting aan hun leven te geven. De toekomst hangt van een hoop dingen af maar vooral van jou!

Door mijn nieuwsbrieven hoop ik dat je me beter leert kennen. Wanneer je iemand weet voor wie ondersteuning waardevol kan zijn voel je dan vrij mijn nieuwsbrief door te sturen en degene te attenderen op mijn werk en site. Reeds verschenen nieuwsbrieven zijn te vinden onder: http://www.rosakiekebosch.nl/nieuwsbrieven

Jaargang 6, nummer 2 april-mei-juni 2016

Inhoud:
De inhoud is dit keer een wat andere dan anders:
-    Brochure Coach & Rouwbegeleider
-    Flyer Coaching voor Ondernemers en Professionals
-    Artikel in de h.a.h.-bladen: Salland Centraal, Deventer Centraal en Vechtdal Centraal
-    Artikel in Salland Zakelijk

De afgelopen 3 maanden ben ik productief geweest met de PR van mijn praktijk. Als zelfstandige is het namelijk nodig dat ik mezelf geregeld op verschillende manieren te laten zien én horen. De resultaten van mijn inspanningen tref je hieronder aan.

Brochure: Coach & Rouwbegeleider
Er is een nieuwe brochure Coach & Rouwbegeleider verschenen, de vorige versie is verouderd. De brochure tref je hieronder aan. Ook kun je de vernieuwde brochure vinden op mijn website.
Wanneer er geïnteresseerden en/of verwijzers zijn die de papieren brochure willen ontvangen stuur me dan een mail, met het aantal welke je wenst, dan zorg ik dat je deze binnenkort ontvangt.
http://www.rosakiekebosch.nl/media/pdf/brochure-rouw-verlies-web.pdf

Flyer Coaching voor Ondernemers en Professionals
Al jaren coach ik ondernemers en professionals, een flyer hiervoor was er tot op heden niet. Deze heb ik onlangs gemaakt en tref je hieronder aan. Ook kun je de flyer vinden op mijn website.
http://www.rosakiekebosch.nl/media/pdf/rosa-kiekebosch-wigink-coach-flyer-2016-web.pdf

Artikel in de h.a.h.-bladen: Salland Centraal, Deventer Centraal en Vechtdal Centraal

Aandacht voor het 10-jarig bestaan van mijn praktijk als Coach voor ondernemers en professionals & Rouwbegeleider in de huis aan huis bladen van de hierboven genoemde uitgaven. Een mooie gelegenheid om bij een groot publiek mijn werk onder de aandacht te brengen.
http://www.rosakiekebosch.nl/artikelen/1-alles/50-rosa-kiekebosch-wigink-viert-jubileum

Artikel in Salland Zakelijk

Voor het eerst in al mijn jaren van coaching voor ondernemers en professionals ben ik er nu officieel mee naar buiten getreden. Een paginagroot artikel in Salland Zakelijk. Dit blad wordt gratis verspreid onder 6.500 ondernemers in Salland. Een gedeelte Zwolle, een gedeelte Deventer en het gebied daartussenin.
http://www.rosakiekebosch.nl/artikelen/1-alles/51-salland-zakelijk-coach-rosa-kiekebosch-wigink-haalt-het-beste-uit-uzelf

De legendarische woorden die Nelson Mandela sprak tijdens zijn inauguratierede in 1994. Ze blijven prachtig en zijn van zo'n enorme kracht en tijdloze schoonheid dat ik het hier wil delen. Hoop dat het je ook inspireert en je aanmoedigt om jouw Licht de wereld in te brengen, jouw gave aan de wereld te schenken.

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.
Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.
Het is ons Licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt.
We vragen onszelf: “Wie ben ik om briljant te zijn,
prachtig, talentvol, fantastisch?”
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
Je bent een kind van God.
Je onbelangrijk voordoen bewijst de wereld geen dienst.
Er is niets verlichts aan je klein te maken,
opdat andere mensen zich bij jou niet onzeker zullen voelen.
We zijn allemaal bedoeld om te stralen als kinderen.
We zijn allemaal geboren om de glorie van God die in ons is te openbaren.
Die is niet alleen maar in sommige van ons, die is in iedereen!
En als wij ons Licht laten stralen,
geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen.
Als wij van onze eigen angst bevrijd zijn,
bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.


Afsluiting
Beste lezer,
Dit was het weer voor dit kwartaal. Hoop dat je de nieuwsbrief met plezier hebt gelezen, dat het je stof tot nadenken geeft.

Wil je meer weten? Heb je behoefte aan een gesprek?
Kijk voor meer informatie op www.rosakiekebosch.nl of bel 06 486 47 561


Hartelijke groet,
Rosa Kiekebosch-Wigink